Leer ons kennen

Leuk dat je kijkt! Wij zijn Braber. Een jonge en gedreven onderneming met een duurzame missie en een duidelijke visie: feelgood, smell good and be happy. Buiten dat wij ons ook hebben gesegmenteert in het interieurdesign (lampen, muurpanelen en decoratie) zijn wij ons verder gaan ontwikkelen tot dit resultaat.

Wie zijn wij?

Ik, CEO Björn den Braber, geloof erin dat ontspanning dé key naar succes is. Zo heb ik mij gedurende tijd ingelezen met wat ontspannen daadwerkelijk met het menselijk lichaam doet. Het doet meer met jou als dat je denkt dat het met je doet. Zo is het bewezen dat als je je comfortabel, veilig en vrij voelt meer tot je zelf en successen kan komen. Zo ben ik er zeker van dat: ontspanning veranderd alles. Het maakt ons vriendelijker, sneller, gefocust, gezonder, slimmer. Hoe helder zou de wereld zijn als we allemaal zouden ontspannen?

Kwaliteitsproducten

Wij werken alleen met de allerbeste materialen en fabrikanten.

Eerlijke prijzen

Geen tussenpersonen, geen dure marketing, gewoon een goed product.

Stressvrij winkelen

Is er iets onduidelijk? Onze customer support is hier om je te helpen!

Voel je thuis

Wij verkopen duurzame aromatherapie die betaalbaar is voor iedereen. Braber levert de aroma diffusers en etherische olieën namelijk rechtstreeks aan de klanten. Zonder bonusopstrijkende tussenpersonen. Zonder lange distributiekanalen en franchisers. Geen multi-level marketingpraktijken. Geen dure showroom, geen 100 man personeel, dure accountmanagers en ‘resellers’. Oké, wat dan wél? Wij verkopen 100% natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs.

Kom tot jezelf

Als je zelf gelukkig bent kan je anderen ook gelukkig maken. Dit bedrijfsmantra nemen we mee in alles wat wij doen en bedenken. Alles wat wij doen is met het oog op een duurzame en schonere wereld. Aan die missie voegen wij iets magisch aan toe: ontspanning. Met Braber hopen we een platform te zijn voor iedereen die zoekt naar inspiratie, motivatie en organisch en duurzaam geluk. Wij maken van ontspanning een down-to-earth en voor iedereen in principe bereikbaar.